Despre Noi

Proiectare, ofertare, executie instalatii

Suntem o firma moderna, adaptata tendintelor globale de protejare a mediului inconjurator. In acest sens desfasuram o ampla activitate de promovare a celor mai eficiente echipamente pentru instalatii termice, sanitare si gaz, HVAC, electrice si automatizari si consiliem clientii prin activitati de proiectare si executie in domeniul instalatiilor.

Studiem formule, reguli, planse, indici, perfectionam prin practica cu o echipa pregatita, creativa si priceputa, inovam si rescriem continuu cartea instalatiilor. O carte cu multe capitole care pot lua forma dosarelor cu proiecte si planuri, cu certificari, autorizatii si diplome, cu scheme, propuneri, discutii si puneri in functiune. Sa nu fiti surprinsi cand o sa aflati ca la noi instalatiile se pot realiza cu pasiune, entuziasm si afectiune.

Oferim CALITATE, punem suflet in serviciile si produsele si consimtim noi povesti cu personaje reale cu fiecare oferta lansata, proiect finalizat si partener multumit. Nu suntem doar furnizori de echipamente si proiecte de calitate, care satisfac cele mai exigente cerinte, ci suntem parteneri de durata pentru clientii nostri.

Identificam cerintele, dezvoltam si aprobam proiectele impreuna cu beneficiarii nostri la nivel de detalii, apoi le implementam, punem in functiune, asiguram mentenanta, monitorizam si asiguram feedback-urile. Stim si putem sa facem un serviciu complet si complex.

Advanced Technique Design este certificata ISO 9001, ISO 14001.